Aktuellt!

Hej,

Vi startade upp verksamheten för Hem och Skola vid Lovisanejdens högstadium på nytt hösten 2017 och har så småningom kommit igång med vår verksamhet. Vi är 8 medlemmar i styrelsen.

På våren kommer vi att hålla vårt första jippo, som sedan med åren kommer att leda till många fler.

Vår verksamhet är dock beroende av medlemsavgifter och därför ber vi alla familjer att understöda oss med en summa på 10€/familj.  Medlemsavgiften betalas in på kontot: IBAN  FI1240 5500 1047 1197, HoS vid LNH. Skriv gärna elevens/elevernas namn i meddelandefältet då ni gör inbetalningen.

Det går bra att kontakta oss om ni vill komma med förslag eller diskutera något. Ordförande är Linnea Nystedt. Lärarrepresentat är Petra Paakkanen.

Hem och skola vid Lovisanejdens högstadium r.f. finns också på facebook: